sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Viikonlopun askartelut

Tai niiden puute. Olin perjantaina menossa Tampereelle ottamaan tatuointia ja kuolailtuani jo vaikka kuinka kauan Helmi Q-kaupan nettisivujen äärellä ajattelin, että samalla reissulla voisi poiketa myös Ylöjärvelle vierailemaan kyseisessä putiikissa. Sain jopa värvättyä veljeni kuskiksi kotimatkalle. En tiedä missä mun ajatukset oikein pyöri sen automatkan ajan, mutta niinhän siinä kävi, että yhtäkkiä huomasin, että opasteessa ei luekaan Ylöjärvi vaan HÄMEENKYRÖ. Oltiin siis ajeltu ihan tyytyväisenä Ylöjärven ohi jo montakymmentä kilometriä sitten! Vaikka olin koko viikon hehkutellut, että vihdoinkin pääsen ostamaan sitä hopealankaa! Ei enää viitsitty kääntyä takaisin, mutta jotain koruihin liittyvää halusin kuiten tehdä, joten kävimme Hämeenkyrössä Frantsilan Kehäkukassa. Siellä on Jalokivigallerian tuotteita myynnissä ja ostin kaulakorun ja kolme riipusta, jotka yhdistin yhdeksi koruksi. Kivi on muistaakseni ametistia, en sitäkään tajunnut sen paremmin tarkistaa.


(oikeasti väri ei ole ihan näin tunkkainen)

Pidän erityisesti siitä miten riipusten muoto tuo vähän särmikkyyttä muuten aika herkän oloiseen koruun. Säästin kaksi helmeä vielä yhteensopivan korvakoruparin tekoon, mutta siihenkin tarvitaan sitä hopealankaa, jota päädyin tilaamaan nettikaupasta. Ensi viikon hommiksi siis. Silloin olisi tarkoitus saada tehtyä jotain myös noista omatekemistä helmistäkin. Viikon suurin työpanostus taitaa mennä kuitenkin koulutöihin sillä intensiiviviikko ja parkkinahkakurssi alkavat maanantaina. Siitä myöhemmin lisää! :)

- Silja 

2 kommenttia:

  1. Heips olit käynyt osallistumassa tuohon mun arvontaan niin tulin vain kyselemään ootko jollakin muulla nimimerkillä kirjautunut blogger-lukijakseni kun sinua ei löytynyt listalta kun katselin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollu vähän vaikeuksia tän bloggerin kanssa kun en edes omiin kirjoituksiin pääse vastaamaan aina samalla tunnuksella. Voin koittaa kirjautua lukijaksi vielä uudestaan jos auttais :)

      Poista