sunnuntai 30. syyskuuta 2012

chase the moonlight (alright)
Hei! Olen Silja, 23-vuotias artesaani-opiskelija Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta. Opiskelen toista vuotta ohjaustoimintaa, joten olen siinä onnekkaassa osassa, että pääsen kokeilemaan lähes kaikkia kouluni aloja puusta ja metallista lasiin ja tekstiiliin. Vapaa-ajallani askartelen jos jonkinnäköistä juttua, tällä hetkellä rakkaimpina kutominen, virkkaaminen ja korujen tekeminen. Koulun jälkeen kiinnostaisi opiskella teatterialaa, joko puvustusta tai lavastusta sekä korusuunnittelua Ikatan Kihniön pisteessä.

Blogin perustin lähinnä sen takia, että pelkään valokuvaamista. Tämän takia minulla ei ole viime vuodesta kovinkaan paljon kuvallista materiaalia, ei valmiista tuotteista eikä myöskään niiden tekovaiheista. Blogin myötä toivon, että kameraa tulee otettua ahkerammin esiin niin, että jäisi edes jotain kuvallisia muistoja näistä opiskeluajoista :) Keväällä olen lähdössä Islantiin työssäoppimaan, joten sieltäkin tulee mitä luultavammin kuvallisia postauksia.

Ettei menisi ihan kuivaksi tämäkin esittely niin yllä on kuva tämän syksyn ensimmäisen jakson aikaansaannoksista. Eli olimme koko ensimmäisen jakson Kihniössä tekemässä erilaisia lasiasioita. Kuvassa lasihelmiä (klikkaile isommaksi), joista nyt kihisen päästä tekemään koruja kunhan loputa materiaalit saan hankittua. Lasi on ihana materiaali enkä malttaisi odottaa kunnes pääsen sitä taas käsittelemään, ehkäpä ensi kevään intensiiviviikolla!

- Silja

2 kommenttia:

  1. Jipii Silja sullakin blogi, täytyykin klikkautua lukijaksi! ^^ Ja nuo helmet yhä edelleen ovat niin ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii joo, on pitäny perustaa blogi jo niin pitkään mut vihdoinkin sain aikaiseks! Ja ens viikolla jos sais noista helmisäkin jotain tehtyä :)

      Poista